• +46 19-12 00 47
  • KÅVIVÄGEN 13
  • 703 75 ÖREBRO

Portfolio

  • Här presenterar vi Xpectas referenser.
  • Ta del av bildmaterial och information om våra produktioner.

Klicka på länkarna för att läsa mer om de projekt och kunder som Xpecta har arbetat med tidigare.

Peter Flacks revyer

Xpecta står som teknikleverantör för Peter Flacks revyer. Revyerna har dragit fulla hus under många år och årets föreställning "Gilla Hjalmar" spelas på Nya Parkteatern i Örebro.

www.nyaparkteatern.se

"Gilla Hjalmar - En trådlös revy" 2013-2014

Örebrogalan

Xpecta har under alla år levererat teknikproduktion och teknisk personal för genomförandet av Örebrogalan.

Örebrogalan arrangeras av Örebro kommun för att lyfta fram och hylla Örebros eldsjälar och framgångar.

www.orebrogalan.se

O, Helga Natt

Xpecta är helhetsleverantör för teknikproduktionen till "O, Helga Natt", en av Sveriges största julkonserter. Xpecta levererar ljud, ljus, scen- och bildproduktion med tillhörande personal. Vi arbetar även med evenemangets teckentolkproduktion.

Evenemanget sågs av närmare 30 000 personer på Stortorget i Örebro, och sändes även på julaftonen i TV4.

www.ohelganatt.se

O Helga Natt 2013

Frizon-festivalen

Xpecta Evenemangsteknik fick återigen förtroendet att leverera ljud-, ljus-, och scenutrustning till årets Frizon-festival. Detta var femte året i rad som Xpecta var totalleverantör av teknik till festivalen.

Frizon är Sveriges största festival med kristen prägel.

www.frizon.nu

Frizon-festivalen

Svenska Kammarorkestern & Örebro Konserthus

Vi har under många år samarbetat med Svenska Kammarorkestern gällande turnéer och lokala produktioner. Xpecta har levererat utrustning och tekniker.

www.orebrokonserthus.nu

Svenska Kammarorkestern

Bernadotte-jubiléet

Xpecta var total teknikleverantör till "Örebro 2010". Bakgrunden till evenemanget är ett firande av det riksmöte som hölls i Örebro för 200 år sedan där Jean Baptiste Bernadotte valdes till svensk kronprins. Riksmötet i Örebro 1810 förändrade Sverige och markerar en ny tid. Här inleds en lång fredsperiod, fler av de viktigaste grundlagarna kom till under denna tid, tryckfrihetsförordningen, successionsordningen och vägen mot ett demokratiskt samhälle.

Hans Majestät Konungen var beskyddare av jubileet och en av talarna under kvällen. Förutom den kungliga familjen fick publiken även njuta av den Svenska Kammarorkestern följda av en rad artister.

www.kungahuset.se

"Bernadotte-jubiléet" Örebro 2010

Atlas Copco CMT-days

Den 8-9 juni gick Atlas Copcos ledarkonferens av stapeln i Örebro. Xpecta fick leverera all teknik i samband med detta. En storartad produktion med Soul Design i täten. Atlas Copco var väldigt nöjda över arrangemanget.

Ett citat från en av deltagarna i Atlas Copcos projektgrupp:

"Det var en braksuccé! Beröm fullkomligt sköljer över oss! Ni gjorde verkligen ett fantastiskt jobb. Kunde inte ha blivit bättre. Idag har vi fått lovord inför alla 500 deltagare av högsta Atlas Copco chefen. Fantastiskt roligt! Alla pratar om dagarna i Örebro".

Temat var svensk mystik. Vi riggade ett skogsparti med belysning och ljud för att förstärka denna miljö. Närmare 500kg kolsyreis användes även för att förstärka mystiken i skogen. Ett 10-tal statister från Dansskolan Entré agerade älvor, troll och väsen. Soul Design sydde ihop evenemanget och Xpecta levererade tekniken.

Läs mer om Soul Design här

Läs mer om Dansskolan Entré här

www.atlascopco.se

Atlas Copco CMT-Days